1.Acceptul dumneavoastra
Prin plasarea oricarei comenzi prin intermediul site-ului atelieruldecreatie.com sau prin mail la info@stephenmouse.com se considera acceptarea dumneavoastra neconditionata a acestor termeni si conditii.

2.Descrierea Magazinului online
SAS GROUP PARTNERS SRL administreaza acest site, asigurand utilizatorilor produse de calitate.
Toate informatiile, pozele, textele prezente pe acest site ne apartin sunt protejate de legea dreptului de autor

3.Obligatiile Magazinului
atelieruldecreatie.com isi asuma responsabilitatea de a expedia toate comenzile validate de catre client in timp maxim de 7 zile lucratoare de la bunul de tipar.
Preturile afisate sunt in RON contin TVA. Acestea pot suferi modificari fara anuntarea in prealabil. Odata ce a fost confirmata comanda, atelieruldecreatie.com nu poate schimba pretul comunicat clientului.
Transportul este in limita acoperirii firmei Fan Courier si costa 18 lei.

4.Dispute si conflicte
Nu suntem raspunzatori de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui conflict survenit intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu .

5. Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.34 din 2014, din care am extras textul dintre ghilimele:
Art. 7. (1) “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.” “Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator” – intrucat au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta.
Art. 8. “In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator”.
Art. 10. “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: a) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; b) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; c) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator”

Produsele pot fi returnate doar in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave, datorate executiei sau altor cauze, defecte de tiparire etc, si care ni se vor aduce la cunostinta in 24 de ore de la data primirii coletului si sesizarea acestora.

7. Responsabilitatea

stephenmouse.com colaboreaza cu alte firme pentru producerea produselor comercializate, raspunderea calitatii acestora revenind firmelor respective. Culorile si modelele pot diferi usor fata de imaginea de pe site.

8.Dispozitii finale
stephenmouse.com isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.